Project Toilet renovatie Arnhem

Voor deze klant heb ik een toilet renovatie gerealiseerd.

De klant had de wens om het gedateerde toilet te renoveren naar een modern toilet. Het toilet stond al jaren in de oude hoedanigheid in het huis. Daarom vond de klant dat het tijd was voor een goede renovatie van het toilet, waardoor het toilet er weer jaren tegenaan kon.

De klant wilde graag een zwevend toilet, een design fontein en een ombouw en inbouwkastje van eikenhout. Nadat het oude toilet keurig verwijderd was, ben ik aan de slag gegaan met het opbouwen van de het toilet.

Het nieuwe, zwevende toilet is gemonteerd, de fontein naar wens van de klant is geplaatst en ook de ombouw en inbouwkast zijn gemaakt en geplaatst. Daarnaast heb ik het toilet voorzien van een nieuwe tegelvloer en mooi strak stuc- en schilderwerk.

Al met al was dit een geslaagde renovatie van dit toilet in Arnhem. Het eindresultaat was geheel naar wens van de klant. De foto's van dit project ziet u hieronder.

Heeft u ook plannen om een nieuw toilet te laten plaatsen in Arnhem, Velp, Oosterbeek en omstreken? Dien dan uw offerte aanvraag bij mij in en kom met mij in contact om de wensen te bespreken. De Klussenier François Morien is uw klusbedrijf voor alle verbouwingen en renovaties in en om uw huis.

Foto's van dit project

Klik op een foto voor een vergroting.
  
  
Klussenier logo witte letters

François Morien

   
 
Loading...